Kender i det? Når man troede man havde en fodvorte, men det vidste sig at være naboens kat, du aftenen før have barberet skaldet og limet til din fod med dit eget spyt… først da går det op for én, at man muligvis har været fuld alligevel… Anyways – jeg har indset, at vi ikke har været så kreative her på det sidste, så her kommer en lille undskyldning: undskyld! … i stedet for at tegne har jeg dog fundet på 1.854.954 forskellige måder at stave “salat” forkert på (og jeg er stadig i gang), så jeg tænkte at jeg måske kunne give et par eksempler: “salsa”, “ofka”, glaftamaaaaan” og “larslykkerasmussenmeddefrækkepungrotter.dk”… Det er selvfølgelig en ringe trøst… jeg lover at forbedre mig i fremtiden… eller jeg lover i hvert fald ikke at forværre mig… medmindre jeg kan give andre skylden… eller… I mellemtiden kan jeg løfte et lille slør og fortælle, at Islændingen snart er klar igen… det bliver spass en mass – så bliv endelig hængende! … eller lad være – det’ et frit land… tror jeg…

Mvh. Simon, BlingblingMcZ og en fyr kaldet “Muldvarpen”