sooo
Efter efterspørgsel fra en overvældende mængde af folk, laver vi nu en ny kollektion af de eksklusive Vi Sniffer Tandpasta t-shirts! Intet mindre end 100% bomuld i en stærk – men nænsom – kvalitet, der sikrer at hverken t-shirten eller trykket falmer og krymper efter vask. Med professionelt tryk tofarvet motiv på fronten og et étfarvet ditto på ryggen, er vi stolte af – igen – at kunne præsentere et så luksuriøst stykke beklædning til blot 115 kr.

Rabat

Grundet succesen med sidste års t-shirts, vil vi gerne belønne de fans der allerede ejer den tidligere t-shirt. Dette betyder, at folk der allerede ejer en af de gamle t-shirts, kan købe en fra den nye kollektion til kun 105 kroner. Ejer man ikke den forrige trøje, er der dog stadig en chance for at få rabat. Vi introducerer nemlig grupperabat til folket. Hvis man bestiller tre trøjer (eller over), får man ligeledes trøjerne til 105 kroner per styk. Så saml et par venner, familiemedlemmer eller andre bekendte omkring dig – det kan betale sig når alt kommer til alt!

Farvevalg, størrelse og bestilling:

Årets motiv

Årets motiv - gul baggrund

Igen i år er der mulighed for at vælge frit imellem næsten alle farver i regnbuens farver!

Størrelse-Farve

Størrelses/Farveguide

Sådan gør du: send en email med følgende oplysninger til vores email-adresse tandpasta@visniffertandpasta.dk. I mailen skal der stå:

  • Dit fulde navn og din adresse.
  • Dit telefonnummer (så vi kan kontakte dig, hvis der er problemer med bestillingen).
  • Hvilken størrelse du ønsker (i billedet ovenfor står der mål på størrelserne).
  • Hvilken farve du ønsker t-shirten skal have. Skriv nummeret på farven.

Betaling:

Bor du i (eller har mulighed for at komme til) Grenå kan du betale personligt – så  får du t-shirten med det samme! Muligvis kaster vi en lille fest igen, hvis nok folk melder sig denne dag!

Hvis du ikke bor i området eller har mulighed for at komme dertil, så send os en email på førnævnte emailadresse – så finder vi ud af en løsning i fællesskab.

Omkring den første december er vi klar til at dele trøjerne ud. Der bliver kun trygt ét oplag. Den sidste frist er den 22/11/2009!

Vstp frontandback